PP Pello Travel Oy:n lomahuoneistovuokrauksen yleiset varausehdot

PP Pello Travel Oy:n loma-asuntovuokrauksen yleiset varausehdot

PP Pello Travel Oy noudattaa näitä ehtoja vuokraaessaan loma-asuntoja. Nämä ehdot sitovat molempia osapuolia, kun asiakas on maksanut PP Pello Travel Oy:lle ehdoissa mainitun maksun kerralla.

1. Varaus ja maksu

Varauksen tekevän henkilön (myöhemmin asiakas) tulee olla täysi-ikäinen (18 vuotta ja vanhempi) varaushetkellä. Varauksen voi tehdä verkossa, jolloin asiakkaan sähköpostiin lähetetään välittömästi varausvahvistus. Varaus on sitova välittömästi varauksen tekemisestä.

Koko vuokra on maksettava heti varauksen yhteydessä. Maksu suoritetaan Visma Pay-järjestelmän kautta.

2. Peruutus

Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti PP Pello Travel Oy:n asiakaspalveluun sähköpostitse [email protected]. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Mikäli peruutus tehdään 7 vrk ennen varauksen alkamista, asiakkaalla on oikeus saada takaisin maksamansa summa ilman toimisto- ja peruutuskuluja (20 % kokonaisvuokrasta). Mikäli varaus peruutetaan viimeistään 7 vrk ennen saapumista, veloitetaan 50 prosenttia kaikista öistä.

Mikäli asiakas muuttaa lomakohdetta tai loman ajankohtaa, katsotaan se edellisen tilauksen peruutukseksi ja uudeksi varaukseksi.

3. PP Pello Travel Oy:n oikeus peruuttaa varaus

Ylivoimaisen esteen sattuessa PP Pello Travel Oy ilmoittaa asiakkaalle peruutuksesta mahdollisimman pian. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada takaisin PP Pello Travel Oy:lle maksamansa palvelut.

Maksuja ei palauteta, jos varaus joudutaan peruuttamaan asiakashäiriön vuoksi.

PP Pello Travel Oy:llä on oikeus peruuttaa asiakkaan varaus ilman erillistä ilmoitusta, mikäli asiakas ei ole noudattanut maksuehtoja.

4. Avainten luovutus ja yöpyminen lomakeskuksessa

Avaimet luovutetaan PP Pello Travel Oy:n asiakkaalle ilmoittamassa paikassa ja aikaan. Mikäli asiakas haluaa avaimen poikkeavan sovitusta ajasta, tulee tästä sopia erikseen avaimen luovuttajan kanssa. Mikäli asiakas ei pääse saapumaan ilmoitettuun aikaan tai ei ilmoita saapumisaikaansa ollenkaan, PP Pello Travel Oy ei voi taata avainten luovuttamista.

Lomakeskus on käytettävissä tulopäivänä klo 16.00 lähtöpäivänä klo 11.00 asti. Tarkemmat ajat löytyvät asuntokohtaisesta esitteestä, joka löytyy asunnosta.

Vuokraan sisältyy pääsy varattuun lomakeskukseen varatun ajan. Normaalit energiakustannukset, huonekalut, ruoanlaitto- ja ruokailuvälineet, ruokailuvälineet, patjat, peitot, tyynyt, lakanat ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Asiakkaan tulee käyttää levyjä. WC ja keittiöpyyhkeet eivät sisälly vuokraan.

5. Vahingonkorvaus

Asiakas on vastuussa lomakeskuksessa aiheutuneista vahingoista. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan vahingosta välittömästi PP Pello Travel Oy:lle. Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakeskuksen omistajalle kiinteistölle tai sen kalusteille aiheutuneet vahingot.

6. Ihmisten ja lemmikkien lukumäärä

Lomakeskuksen kuvauksessa sallittu henkilöiden enimmäismäärä on vuodepaikkoja tai lomakohteen varauksen yhteydessä sovittu määrä. Juhlista ja muista tilaisuuksista, joissa henkilömäärä tilapäisesti ylittyy, tulee sopia etukäteen PP Pello Travel Oy:n kanssa. Teltan ja asuntovaunun tai vuokrakaluston (esim. paljon kylpyjä) käyttö lomakeskuksen alueella ilman PP Pello Travel Oy:n lupaa on kielletty.

Tupakointi on kielletty sisätiloissa kaikissa loma-asunnoissa. Avotulen teko tontilla on kielletty, lukuun ottamatta erillistä nuotiopaikkaa.

Lemmikeistä tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä. Lemmikkieläimet ovat sallittuja vain niihin kohteisiin, joihin ne ovat sallittuja. Useamman kuin yhden lemmikin maahantuonti vaatii aina PP Pello Travel Oy:n ennakkoluvan. PP Pello Travel Oy ei vuokraa allergiamökkejä eikä takaa, että lemmikkejä ei tuoda lomakohteeseen, jossa lemmikit eivät ole sallittuja.

7. Tyhjennys

Loppusiivous sisältyy aina varaukseen. Vuokralaisen tekemä siivous sisältää astioiden pesun ja paikoilleen asettamisen, jätteiden viemisen kaatopaikalle, tyhjien juomapullojen ja tölkkien poistamisen, huonekalujen asettamisen ja ruuan viemisen jätepisteeseen. Lakanat ja pyyhkeet tulee jättää pinoon sängyn päälle. Piha-alue ja grillipaikka jätetään siistiin kuntoon. Katso lomahuoneiston kuvauksesta lisätietoja siivouksesta. Asunnossa on perusvarusteet kuten pesuaineet ja siivoustarvikkeet.

8. Ylivoimainen este

PP Pello Travel Oy ei vastaa mistään vahingosta, joka on aiheutunut asiakkaalle odottamattomasta ylivoimaisesta esteestä tai vastaavasta syystä (esim. sähkökatkot tai luonnonilmiöt, kuten levät, tai eläimet, kuten hiiret ja hyönteiset), jotka eivät ole PP Pello Travel Oy:n ja joiden seurauksia PP Pello Travel Oy ei kohtuudella olisi voinut estää.

PP Pello Travel Oy ei myöskään vastaa luonnonilmiöiden aiheuttamista vahingoista tai seurauksista.

9. Palvelutiedot lomakeskuksen kuvauksessa

Kohteen kuvaus sisältää viittauksia lähipalveluihin (esim. rautatieasema, bussipysäkki, ravintola, kauppa jne.). PP Pello Travel Oy ei vastaa tiedoista lomakohteeseen kuulumattomista yleispalveluista tai niiden saatavuudesta loman aikana.

10. Valitukset

Kaikki lomakohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset tulee osoittaa suoraan PP Pello Travel Oy:lle heti aiheen nostamisen jälkeen ja varauksen yhteydessä.

Jos asiaa ei korjata, asiakas voi tehdä kirjallisen valituksen PP Pello Travel Oy:lle. Tämä on tehtävä kuukauden kuluessa varauksen päättymisestä. Jos asiakas ja PP Pello Travel Oy eivät pääse sopimukseen, asiakas voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) käsiteltäväksi. Ennen tätä asiakkaan tulee ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Kuluttajariitalautakunta voi lain mukaan hylätä valituksen, jos kuluttaja ei ole ensin ollut yhteydessä kuluttajaneuvontaan.

Mikäli asiakas ei välittömästi vuokra-aikana ilmoita puutteista PP Pello Travel Oy:lle, lomakohteen katsotaan olevan sopimuksen mukainen. Vasta vuokra-ajan jälkeen ilmoitettuja puutteita ei voida laskea yhteen, eikä PP Pello Travel Oy ole niistä vastuussa.

Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa ja poistuu lomakohteesta ennen vuokra-ajan päättymistä, käyttämättä jääneestä ajasta ei makseta korvausta eikä asiakkaalla ole oikeutta vuokran palautukseen.

11. PP Pello Travel Oy:n oikeus hinnanmuutoksiin

Sopimuksen tekemisen jälkeen PP Pello Travel Oy:llä on oikeus korottaa ja vastaavasti velvollisuus alentaa sovittua hintaa, mikäli mökkilomapalvelun hintaan vaikuttavat verot tai julkiset maksut muuttuvat.

12. Virheelliset hintatiedot

Virheelliset hintatiedot eivät sido PP Pello Travel Oy:tä, jos hinta on niin selvästi virheellinen, että asiakkaan on ymmärrettävä se. Näin on esimerkiksi, jos ilmoitetun hinnan ja todellisen hinnan välinen ero on merkittävästi suuri tai jos väärää hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon verrattuna.

13. Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

14. Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

 

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

 

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Varausehdot on vahvistettu 26.4.2022. Nämä varausehdot koskevat 1.5.2022 jälkeen tehtyjä varauksia.

PP Pello Travel Oy